Volkswagen

Volkswagen ID.7 Variant Gün Yüzüne Çıktı

Alman devi Volkswagen’in ID.7 elektrikli wagon modeline ait görseller bu hafta medyada hızlıca yayılmayı başardı.

Soner Erucar

1 Eylül 2023 12:03
Son Güncelleme: 1 Eylül 2023 12:03
2
Vw Elektrikli wagon 3

Volkswagen ID.7 elektrikli wagon modeline ait yeni görseller ortaya çıktı!

Bilindiği üzere Türkiye’de uzun yıllar en çok satan otomobiller listesinde ilk sıralarda yer alan Passat artık yok. Yerini tamamen elektrikli bir modele bırakan sedan aracın muadili Volkswagen ID.7 adıyla bu yılın başında ocak ayında tanıtılmıştı.

Alman devi Volkswagen’in ID.7 elektrikli wagon modeline ait haberler ve görseller merakla bekleniyordu. Her ne kadar üretici firma modele dair fotoğrafları çeşitli yöntemlerle gizlemeye çalışşa da görüntüler bu hafta medyada hızlıca yayılmayı başardı.

Wagon modelinin ön ve arka kısımları sedan modeliyle yüksek oranda benzerlik içerisinde gibi görünüyor. Değişikliklerin aracın tavanı ile arka bagaj kapağının bazı kısımlarında olduğu dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor.

Wagon modelinin, muadili olan sedandan daha uzun bir tavana sahip olsa da 282 beygirlik güce sahip tek motor türünde benzer güç aktarma sistemlerine ve iç tasarıma sahip olması bekleniyor. Volkswagen ID.7 sedan modelini 77 ve 89 kW’lık pil paketleri ve 430 mil (692 km) menzil ile satışa sunuyor.

Yine sızan fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla araç satışa hazır görünüyor ancak şirket konuyla alakalı henüz resmi bir açıklamada bulunmadı. Önümüzdeki yılın başlarında modelin satışa çıkması muhtemel gözüküyor.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar