Tesla

Tesla Alana Akşam Evde Şarj Bedava!

Kampanya sayesinde bulunduğu bölgede elektrik tedarikçisi olarak Tesla’yı seçen ve 30 Haziran’a kadar aracını alan müşteriler neredeyse bir yıllık şarj masrafından kurtulacak.

Bilal Akgunduz

28 Mayıs 2023 12:21
Son Güncelleme: 28 Mayıs 2023 13:56
2
Tesla-Electric-Texas-Desktop

Tesla’nın ABD’de başlattığı kampanya kapsamında 30 Haziran’a kadar elektrikli sedan Model 3 satın alan müşteriler, bir yıl boyunca akşam evde şarjı bedavaya getirecek. Bunu ‘Tesla Electric‘ adlı elektrik satış servisi üzerinden mümkün kılan otomobil üreticisi, şimdilik Teksas eyaletiyle sınırlı hizmetini ABD’nin diğer bölgelerine de yaymayı planlıyor.

Tesla’nın bu kampanya için Model 3’ü seçmesinin temel nedeni, yakında Highland kod adlı ikinci nesil Model 3’ün lanse edilecek olması. Zaten önceki nesil HW3 donanımında kalan stokların tamamını Model 3 üretimine yönlendirerek değişimin yaklaştığını gösteren şirket, muhtemelen kısa süre içerisinde eski aracın üretimine son verecek. Kampanya sayesinde birinci nesil Model 3 stoklarının hızla tükenmesi bekleniyor.

Kampanya sayesinde bulunduğu bölgede elektrik tedarikçisi olarak Tesla’yı seçen ve 30 Haziran’a kadar aracını alan müşteriler neredeyse bir yıllık şarj masrafından kurtulacak. Halihazırda Tesla sahibi olup firmanın elektrik hizmet bölgesinde yer alan müşteriler ise ayda 30 dolar karşılığında gece şarjının masrafını sabitleyebilecek.

Son olarak şimdilik sadece Powerwall batarya kurulumu yapılmış evlerde Tesla Electric üzerinden elektrik hizmeti alınabildiğini belirtmek gerekiyor.

 

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar