Togg

Origin Charging Technologies Türkiye’de Şarj İstasyonu Üretimine Başladı!

Türkiye’de ilk etapta 200 kW’a kadar şarj kapasitesi sunan Origin On Two modeli üretilecek ve ardından 400 kW’a kadar çıkan hızlarda On Four modeli üretime girecek

Bilal Akgunduz

26 Eylül 2023 17:09
Son Güncelleme: 26 Eylül 2023 17:09
2
ON_TWO_2

⚡Elektrikli araç şarj istasyonu üreticisi Origin Charging Technologies Türkiye’de üretime başladı!

🏭Üretim: İstanbul, Dudullu OSB
⚡400 kW’a kadar şarj kapasitesi
✅1000V desteği sayesinde yeni nesil araçlarla uyumluluk
✅V2G (Araçtan şebekeye) desteği

Elektrikli araçlara yönelik şarj ekipmanları üreticisi Origin Charging Technologies, geçtiğimiz hafta İstanbul’da düzenlediği etkinlikle ülkemizde şarj ünitesi üretimine başladığını duyurdu.

400 kW’a kadar şarj kapasitesi ve dört konnektöre kadar destek sunan üniteler, firmanın kendi geliştirdiği yazılım ve özel tasarım güç modülleriyle geliyor. 1000 volt gerilim desteği sunan Origin, yeni nesil silikon karbür inverter’li araçları yüksek hızda şarj edebilecek altyapıyla geliyor.

Türkiye’deki üretimin önemli bir kısmının ihracata ayrılması planlanıyor. Rekabetçi bir fiyatla pazara giriş yapan Origin’in toplu ulaşım ve ticari araçlara yönelik projeleri de olacak.

Türkiye’de ilk etapta 200 kW’a kadar şarj kapasitesi sunan Origin On Two modeli üretilecek ve ardından 400 kW’a kadar çıkan hızlarda On Four modeli üretime girecek. Origin’in elektrikli otobüs şarj istasyonları için pantograf konnektörlü çözümler de mevcut.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar