Tesla

EVgo’dan şarj istasyonu kurulumlarında prefabrikasyon!

EVgo, hızlı şarj noktaları kurulumunda “prefabrikasyon yaklaşımı” modeline geçerek zaman ve maliyetten tasarruf etmeyi amaçlıyor.

Soner Erucar

5 Kasım 2023 20:30
Son Güncelleme: 5 Kasım 2023 22:23
2
EVgo_şarj_istasyonu

🟢Elektrikli araç şarj istasyonları için yeni yöntemler geliştirilmeye devam ediyor!

🔋EVgo, hızlı şarj noktaları için ölçeklenebilir tasarım yolunu tercih edecek. Bu karara altı hızlı şarj cihazının kurulumu ile başlama kararı alan firma yetkilileri, yeni elektrikli araç şarj cihazı kurulumlarında “prefabrikasyon yaklaşımı” olarak adlandırılan yöntemle sürenin yarıya indirilebileceğini ve uygun alanlar için maliyetin %15’e kadar düşürülebileceğini belirtiyor.

🟢Kurulacak yeni prefabrikasyon yapılar wifi, aydınlatma, güvenlik kameraları vb. hizmetlere yer açarken sürücülere olumsuz hava koşullarından korunma amacıyla da fayda sağlamış olacak.

🔋EVgo tarafından yapılan basın açıklamasında, firmanın prefabrikasyon yoluyla tüm şarj ekipmanının – dağıtıcılar, güç dolapları ve gerekli diğer ekipmanlar dahil – hızlı şarj noktasına sevk edilmeden önce tek bir çerçeve taban içerisinde monte edildiği projeye bu ay içinde Texas’ta başlayacağı belirtildi.

🟢Gelişmeyle ilgili olarak EVgo’nun COO’su Dennis Kish, “Prefabrikasyon yöntemi gibi yenilikler, EVgo’nun şarj ağını ölçeklendirmesi ve halkın şarj konusunda duyduğu ihtiyacı karşılamada gerekli altyapıyı inşa etmek için kritik öneme sahiptir.” ifadelerini kullandı. Açıklamalarının devamında, “Prefabrikasyon modelli istasyonlar sadece zaman ve maliyet tasarrufu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda sürücülerin istediği popüler özellikleri sunarak müşteri deneyimini yükseltebilir.” diyen Kish, firmanın konu hakkındaki yaklaşımını ortaya koymuş oldu.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar