Togg

Enerjisa, 600 kW ile Türkiye’nin En Hızlı Şarj Ünitesini Test Ediyor!

Yeni istasyonlar, sadece otomobil değil elektrikli otobüs ve ağır vasıtaların da şarj edilebilmesine imkan tanıyacak.

Sadrettin Akpınar

14 Mart 2024 10:16
Son Güncelleme: 15 Mart 2024 12:35
2
IMG_6355

⚡Huawei’nin geliştirdiği sıvı soğutmalı silikon karbür güç modülleri ve Voltrun Enerji’nin yeni BOOST-E şarj ünitelerinin kullanıldığı yeni nesil cihazlar, iki soketli bir ünitede 720 kW, tek sokette ise 600 kW’a kadar şarj kapasitesi sunuyor.

🟢Enerjisa iştiraki Eşarj, önümüzdeki dönemde Zebra Elektronik ve Huawei iş birliğiyle uzun kullanım ömrüne sahip bu ünitelerden çok daha fazlasını kuracak. Yeni istasyonlar, sadece otomobil değil elektrikli otobüs ve ağır vasıtaların da şarj edilebilmesine imkan tanıyacak.

🔋Yeni nesil ünitelerin yanı sıra farklı şarj firmalarını tek istasyonda bir araya getirecek ‘Charging Hub’ platformunu da tanıtan Enerjisa, yeşil enerji sertifikalı olacak bu istasyonları güneş panelleriyle donatacak ve lokasyon seçerken rüzgar enerjisi yatırımı olan bölge ve şehirleri önceliklendirecek.

🏪 Charging Hub’lar ayrıca market, kafe ve benzeri alanların kurulacağı bir kompleks olarak tasarlanmış. Hem farklı şarj firmaları bir araya gelip yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanarak hizmet verecek hem de dinlenme alanları sayesinde şarj deneyimi zenginleştirilmiş olacak.

Paylaş

Ne Düşünüyorsunuz?

avatar

Tüm Yorumlar

Loading...

En Çok Okunanlar